A megfelelő tárolás az elsődleges minden cég életében

Az, hogy pontosan milyen módon szeretnénk tárolni egy logisztikai raktárban, csakis azon múlik, hogy pontosan milyen termékek kapnak helyet a polcon. Általában véve a méretek is fontosak, valamint a belmagasság is, hiszen ha ezeket nem vesszük figyelembe, igen csak kihasználatlan lehet akár nagyobb mennyiségű hely is.

Ez semmiképpen sem jó irány, így érdemes előre mérni, tervezni, mielőtt elkezdünk vásárolni. Ha pedig már tudjuk, hogy mekkora mennyiségű hely áll a rendelkezésünkre, akkor ennek megfelelően a dexion polc méretek is könnyedén meghatározhatók.

Általában a polcrendszerek ára mindig attól függ, hogy mekkora méretben szeretnénk megvásárolni, valamint hogy milyen elosztás az, amit szeretnénk. Persze vannak különleges kiegészítők is, amelyek még sokkal takarékosabb tárolást tesznek lehetővé, ám ezek általában plusz költséget jelentenek. Viszont ha minden megvan, biztosak lehetünk abban, hogy a polcrendszerbe befektetett pénz minden esetben megtérül, hiszen nincs is annál fontosabb, hogy tárolás közben semmi se sérüljön meg.