A www.penztargep.online milyen lehetőségeket kínál?

A Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal nyilvántartásában megtalálható minden adóhatóság által engedélyezett forgalmazó és az általuk kínált online pénztárgépek. A folyamatos frissítéseknek köszönhetően naprakész az állomány. A cégek által kiválasztott pénztárgép engedélyezése itt ellenőrizhető a legbiztosabban. Ezután lehet megkeresni a forgalmazót, az üzembe helyezési kóddal. Meg kell nézni, hogy ki mit kínál, milyen kedvezményeket adnak vásárláskor. Ha bérelni, vagy részletre szeretnénk vásárolni, milyen lehetőségeket kínálnak?

A www.penztargep.online oldalon kínálnak kisforgalmú boltok, trafikok részére kasszákat. Testre szabott rendszert lehet rendelni. Ezt minden nem élelmiszer jellegű boltnak ajánlják. Pc kasszáik már több mint ötszáz helyen működnek.

A bevált szoftverrel könnyű a munka, elégedettek a bolti alkalmazottak és a vásárlók egyaránt. A trafik rendszerben online kapcsolatot tart fenn nem csak az adóhatsággal, hanem a dohányforgalmazóval is. Nyilvántartja a készletet és a fogyást jelenti a szállítónak.