Elektronikai műszerész

Ha elektronikai műszerész végzettséggel keres állást, a következő lehetőséget ne hagyja ki, ha érdi lakos: karbantartási és javítási feladatokra keres elektronikai műszerész egy részvénytársaság a telephelyen és terepen egyaránt. Tehát nem kifejezetten Érden.

További feladatok még a telepen az eszközök önálló telepítése, a karbantartások tanúsítást igazoló dokumentumok elkészítése, a telepítések tanúsítást igazoló dokumentumok elkészítése. Az álláshoz legalább technikusi végzettség, elektronikai ismeretek és gyakorlat, B kategóriás jogosítvány, kiváló rajzolvasási készség szükséges. Nem árt, ha kitűnő kommunikációs képességgel, gyors problémamegoldó képességgel rendelkezik a jelentkező.

Az sem hátrány, ha képes az összetett feladatok átlátására, igényes munkavégzésre képes személyiség. Ugyan nem kifejezetten érdi állás a pályázat, de terepen lehet főleg tapasztalatokat szerezni. Ezért előny a hasonló munkakörben szerzett tapasztalat, de nem hátrány, ha pályakezdőként jelentkezik. Előny lehet még, ha több évet gyártó cégnél dolgozott.