Gyári és utángyártott tintapatronok és HP tonerek

Gyári és utángyártott tintapatronok és HP tonerek

A Hewlett-Packard a világ egyik leghíresebb és legrégebbi információs technológiai cége, ami napjainkban elsősorban számítógépeiről és nyomtatóiról ismert.

Mint oly gyakran, a kezdetek itt is szerények voltak, a főhadiszállás kezdetben egy egyszerű garázs volt. Eredetileg mezőgazdasági és ipari elektronikus termékek gyártására fókuszáltak, később azonban a cég úgy döntött, hogy jobban összpontosít inkább az elektronikus vizsgálati és mérési eszközök készítésére.

Az első nagyobb megrendelésük nem mástól, mint a Disneytől érkezett, akik az 1940-es Fantázia című rajzfilmük készítéséhez rendeltek nyolc darab oszcillátort. Az első évtizedek során tudományos, ipari és kereskedelmi célokra gyártottak eszközöket. A nevükhöz fűződik például a világ első programozható kézi számológépe, de 1968-ban ők mutatták be az első személyi számítógépet, a Hewlett-Packard 9100A-t is.

1984-ben a Hewlett-Packard bevezette a tintasugaras és lézernyomtatókat. A HP nyomtatók azóta is rendkívül elterjedtek, legyen szó akár irodai, akár otthoni felhasználásról.

Az valószínűleg mindenki számára nyilvánvaló, hogy például egy HP lézernyomtatóba HP tonerek valók, azonban a pontos típus már nem ilyen egyértelmű. Ezért hoztunk létre egy egyszerűen használható tintapatron és tonerkeresőt, aminek segítségével könnyedén megtalálhatod, hogy melyik termékeink kompatibilisek a nyomtatóddal. A dolgod csupán annyi, hogy leolvasod a készülékedről a típusát, amit beírsz a keresőnkbe. Amennyiben nem találod a nyomtatódat a listában, keresd ügyfélszolgálatunkat, akik készséggel segítenek!

Webáruházunkban több, mint 20.000 különböző termék található; rendeld meg bármelyiket is, az raktárból, rövid időn belül érkezik meg hozzád, akár egyetlen napon belül. Eredeti tonerek és tintapatronok mellett forgalmazunk kompatibilis, vagyis utángyártott nyomtatókellékeket is. Rendkívül széles kínálatunkban megtalálhatóak még többek között dobegységek, festékszalagok, fóliák, minőségi papíráru és hulladékgyűjtő tartályok is.