Mű pázsitfű a kertünkben

Hazánk időjárása egyre szélsőségesebb. Nincs igazán tél és a nyarak túl szárazak és forrók lettek. A rövid tavasz után a forró nyár elpusztítja a kedvelt növényeinket, és a pázsit gyorsan kiszárad. Kertjeink tönkre mennek, kiszáradnak az elégtelen csapadék miatt. Nem győzzük öntözni és védeni a növényeinket, mégis csak vegetálnak. Rengeteg energiát és időt vesz igénybe ez a harc a természettel. A nagyobb esőzés után pedig jó darabig nyírni sem lehet. A megoldás, hogy pázsitunk szép és üde legyen, a mű pázsitfű leterítése.

Nem kell többet füvet nyírni, elfelejthetjük az öntözést és a gyomlálást. Egész évben frissen zöldell és legkevesebb öt évre megoldja a pázsitgondozást. Csak az élő növényeinket kell öntözni és gondozni. Időt, energiát és pénzt spórolhatunk meg.

Eső után sem lesz sáros és csúszós. Tizenöt-húsz perc múlva már fel is szárad. Tisztántartás is egyszerű. Anti allergén és ellenáll a nap káros sugarainak, nem fakul. Külső, vagy belső teraszra is teríthető, így az is a kertünk része lehet, mezítláb nyugodtan lehet járni rajta.