Nyomtatott sajtó

Felelős szerkesztő munkatársat keres egy hirdető. Feladatai lesznek a pozíció elnyerőjének: kiadványaik szerkesztésének teljes körű koordinálása, a tartalom szerkesztése, előállítása, szerzők felkutatása, kapcsolattartás külső újságírókkal, tartalomszolgáltatókkal, szakmai partnerek felkutatása és kapcsolattartás.

Elvárások az álláshoz: felsőfokú végzettség, legalább öt év tapasztalat nyomtatott magazin kiadás területén, legalább középszintű angol nyelvtudás, MS Office programok magas szintű ismerete, fejlett íráskészség, kiváló helyesírás, precizitás, megbízható munkavégzés, jó kapcsolatteremtő készség. Az állás betöltéséhez előnyt jelent: ingatlan-, vagy munkaerő piac ismerete, vezetői tapasztalat, saját gépkocsi.

Amit kínálni tudnak: versenyképes fizetés és stabil háttér. Az állás Dunakeszi irodában várja a jelentkezőket, részletes önéletrajzzal és a fizetési igény megjelölésével. Az internet mellett bizony az újság, a magazin is eltörpül. Egyre kevesebb az írott sajtóra az igény. Ezért maximálisan jó munkát kell végezni.