Palatető felújítás szakszerűen

A bontás nélküli tetőfelújítás nagyon vonzó ajánlat. Hiszen ki szereti a rumlit, a beázást és a rendetlenséget? Azt hiszem, ez mindenki rémálma. Az interneten több ajánlatot is találhatunk a tető felújítási munkára. De hogyan kezdjük? Legelőször válasszuk ki a nekünk megfelelő (anyagilag) tetőfedő anyagot, ami a palatetőre bontás nélkül is felrakható.

Ha választottunk, akkor érdeklődjünk másoknál, nézzünk meg referenciákat, - akár az interneten – ellenőrizzük le a céget, vagy a vállalkozót, mennyire megbízható. Ne feledjük, a legjobb reklám a saját munkája.

Ne kezdjünk megbízhatatlan vállalkozóval. Kérjünk árajánlatot több helyről. Inkább fizessük meg többször a felmérés díját, mint hogy átverjenek. Ha mindezt megtettük, kezdődhet a palatető felújítás! Itt nem kell nagyobb beázástól félni, mint egyébként is lenne, mert nem bontják a tetőt meg. Lehet bitumenes zsindellyel, cseréppel, cserepes lemezzel szerelni. Talán a cserepes lemez a leggyorsabb szerelési mód. A bitumenes zsindelyt hőkezeléssel rögzítik és cseréplécre rakják a cserepeket.