Rugalmas és olcsó emelőgép bérlés Zala megyében

Rugalmas és olcsó emelőgép bérlés Zala megyében

Jelenleg Zala megyében kizárólag tőlünk elérhető a kosaras emelő bérlés, miután a ZÉGÉP megszüntette hasonló szolgáltatását.

Az emelőgép kölcsönzés elérhető cégek és magánszemélyek számára is, továbbá a gép igénybe vehető kezelőszemélyzettel vagy anélkül is.

Amennyiben a kosaras emelőt személyzet nélkül bérli, mindenekelőtt győződjön meg róla, hogy az eszközt kizárólag szakképzett személyek működtetik, a szükséges védőfelszerelés használata és a munkavédelmi előírások betartása mellett.

Emelőgép bérlés előtt kiemelkedően fontos lépés, hogy felmérjük, pontosan milyen személyemelő az, ami megfelel az elvégzendő feladatra. Ez nem is olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre tűnik. Könnyen gondolhatjuk például, hogy ha egy adott munka elvégzéséhez tizenöt méter magasra kell feljutnunk, egy 15 méter maximális emelőmagasságú kosaras emelő tökéletes választás. Azonban ha fák gallyazásáról van szó például, a lezuhanó ágak miatt az emelőgéppel nem állhatunk közvetlenül a fa alatt, tehát szükség van jelentős oldalkinyúlásra is; a fizika törvényei miatt azonban egyetlen emelőgép sem képes egyszerre produkálni a maximális emelőmagasságát és oldalkinyúlását is, tehát ilyen esetben egyszerűen nagyobb gépre van szükség.

Az eszköz súlya és méretei sem elhanyagolható szempontok. Számos emelőgép ellensúlyoknak köszönheti stabilitását, ami természetszerűleg rendkívüli mértékben megnöveli a tömegüket. Laza, egyenetlen talajon egy soktonnás gép könnyen megsüllyedhet vagy elakadhat, vagy tönkreteheti a padló borítását beltéri használat esetén. Fontos részlet az is, hogy a személyemelőre beltérben vagy kültéren van szükség.

A tőlünk kölcsönözhető Oil & Steel Octopussy 1715 Twin típusú kosaras emelő tizenhét méteres magasságba képes felemelni akár 200 kilogrammot is, azonban önsúlya mindössze 1660 kilogramm. Ez azt jelenti, hogy a hasonló emelőknél három-négyszer könnyebb, így tökéletesen elboldogul nehéz terepen, illetve épületek belterében is. Amennyiben bármilyen kérdése merül fel szolgáltatásainkkal vagy gépeinkkel kapcsolatban, forduljon bizalommal szakértő munkatársainkhoz!