Seiko Astron GPS solar és Seiko Astron kollekció általában

A Seiko saját fejlesztésű, szabadalmaztatott, alacsony energiafelhasználású GPS vevőjével a globális GPS műholdakról veszi a jelet, és ez alapján azonosítja be az időzónát, a pontos időt, a napot és a dátumot. Az óra felismeri a világ mind a 39 létező időzónáját. A műholdak a koordinált világidőt közvetítik az órának, így a Föld teljes területén atomóra pontossággal mutatja a pontos időt.

Az új SEIKO ASTRON karóra teljesen önműködő, és soha nincs szükség elemcserére, mert a működéséhez szükséges összes energiát a fényből nyeri. A Seiko Astron GPS solar karóra a mai ember stílusa. Elegáns kivitele, nagyfokú pontossága és tartóssága igazán értékessé teszi. Nem a legolcsóbb kollekció, de mindenképp megéri megvásárolni, aki az órákat szereti.

Ha a web áruházból rendeli a Seiko Astron karóráját, ingyenesen házhoz viszik egy értékes ajándékkal együtt. Két év garanciát adnak hozzá. Néhány tulajdonsága más karórákban egyáltalán nincs. Több féle színben és kivitelben, női és férfi változat is rendelhető, általában raktárról.